GastroIzdvojenoPromo

Novi proizvod na Facebooku Runolista napravljen je u ograničenim količinama, pogledajte o čemu se radi

FACEBOOK TRGOVINA

Facebook Trgovina Sirane Runolist od sada nudi i Ribani sir, za narudžbu diljem Hrvatske


Otočka sirana koja svoju dugu tradiciju svjedoči već više od 28 godina, nekoliko mjeseci nudi svoje proizvode u Facebook Trgovini koja je pokrenuta početkom 2020. godine. Dok traje izrada nove web stranice, nisu prestali komunicirati svoje proizvode te ažuriraju nove “stare” proizvode.

Na Facebooku su prije nekoliko dana objavili novi proizvod u Facebook trgovini, za koji ipak naglašavaju da je on sada dodan u digitalnu prodaju, ali ga imaju već neko vrijeme.

Riječ je o Ribanom siru, od tvrdog kravljeg sira, u pakiranjima od 100 grama. Možete ga naručiti klikom i porukom ovdje. 

U Sirani Runolist su nam kratko rekli:

Ribanog sira imamo u ograničenim količinama, i nemamo ga tijekom cijele godine. Riječ je o specifičnom siru čije zrenje traje godinu dana, a sada smo ga napravili i ponudili našim vjernim kupcima putem Facebook Trgovine na stranici Sirane Runolist.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close