VijestiTech

Novi avion s likom Nikole Tesle stigao u beogradsku zračnu luku

AIR SRBIJA

Novi zrakoplov tvrtke Air Serbia “Airbus A330”, koji će pod imenom i s likom slavnog znanstvenika Nikole Tesle letjeti do New Yorka, stigao je u subotu na beogradsku zračnu luku koja nosi njegovo ime, javlja Večernji.ba.


Novi zrakoplov je, nešto prije 12 sati, doletio iz Nizozemske i sletio na beogradsku zračnu luku “Nikola Tesla”, rečeno je iz tvrtke Air Serbia.

Iz tvrtke je ranije priopćeno da je širokotrupni putnički mlažnjak farban osam dana u tri smjene u kojima je bilo po oko 10 ljudi.

Kako je navedeno, nije slučajno izabrano da leti baš za New York, već upravo zato što je i Tesla veći dio svog života proveo u tom američkom gradu.

I koncept novog jelovnika inspiriran je režimom prehrane Nikole Tesle, pa je jelovnik za putnike ekonomske i biznis klase inspiriran Teslinim djetinjstvom, studentskim danima i boravkom u New Yorku, navedeno je u priopćenju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Air Srbija / screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close