Tech

Novi Audi R8 postavlja nove standarde sportskim automobilima

Sudeći prema najamava, novi Audi R8 trebao bi postaviti nove standarde kada su u pitanju sportski automobili visokih performansi. Naime, najnovija špijunka na kojoj R8 nije bio maskiran, otkrila je što možemo očekivati od njegovog izgleda. Međutim, ne bi vas trebali buniti usisnici zraka na prednjem braniku jer je očito kako testni primjerak sa špijunske fotografije nije bio opremljen svim detaljima koje će imati proizvodni primjerak.

Audi je još uvijek tajnovit kada su u pitanju podatci o motoru koji pokreće novi R8. Glasine tu pak kažu kako će glavni biti 5.2-litreni V10 motor s nekih 580 KS. Uz njega u ponudi će vjerojatno biti i manji turbo motor, dok je u planu i dizelska varijanta Audija R8. Audi će u Ženevi otkriti i njegovu e-tron varijantu.

Još jedan detalj koji nismo do sada znali jest taj da će novi R8 standardno dolaziti opremljen LED svjetlima, a laserski farovi koji su zaživjeli upravo na njegovoj aktualnoj generaciji kupcima će biti ponuđeni kao opcija.


Tekst: Autoclick

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close