KulturaIzdvojenoPromo

NOVALJSKE MAŠKARE TREBAJU VAŠA PISMA Ubacite svoje priče i dogodovštine u Jurin sandučić!

Novaljske maškare žele čuti Vaše priče i dogodovštine iz prošle godine kroz pisma


U vrijeme poklada, kada maškare zavladaju gradom, vrijeme je i suđenja Juri Mesopustu (mesopust – inačica riječi karneval). S obzirom da je Jure kriv za sve loše stvari koje su se dogodile prošle godine, maškare trebaju pomoć svih građana Novalje!

Na bistrou Stari Kaštel (na kantunu Obale Petra Krešimira IV i Dalmatinske ulice) Jure Mesopust ima svoj vlastiti poštanski sandučić. Neka svi građani unutra ubace svoje “štrolice i dogodovštine” iz prošle godine da se popišu svi Jurini grijesi kako bi mu se moglo pravedno suditi.

Što više pisama, to više grijeha za pošteno suđenje Mestopustu, a time i bolja nova godina svim stanovnicima grada Novalje.

Maškare u Novalju traju od 8. do 25. veljače, stoga požurite do Jurinog sandučica i unutra “hitite sve svoje štrolice i dogodovštine od prošlog godišća”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Visit Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close