Događanja

Nova serija tvorca “Sinova anahije”: “The Bastard Executioner”

Kurt Sutter najpoznatiji je kao tvorac izvrsne serije “Sinovi anarhije”. Ova kriminalistička drama emitirala se punih sedam sezona, prikupila je ogroman broj zagriženih fanova i postala je jedna od najgledanijih serija na matičnoj mreži FX.


Nakon što se prestala emitirati prošle godine, Sutter je izjavio kako pregovara o snimanju svojevrsnog spin-offa “Sinova anarhije” čija bi radnja bila smještena u 60-e godine prošlog stoljeća. Na kraju je ipak odlučio taj projekt odgoditi za 2017. kako bi se sad posvetio jednoj posve novoj seriji.

https://www.youtube.com/watch?v=sMYmVvyGDF4

“Bio je to vrlo opasan i buntovan period u povijesti. Nasilje je vrlo bitan dio života svih likova u ovoj seriji. Kako bi preživio i ispunio svoju svrhu, glavni lik mora početi živjeti život drukčiji od onog na kojeg je navikao”, izjavio je Sutter, koji na ovom projektu nosi i titulu izvršnog producenta. On je “The Bastard Executionera” htio snimati u Engleskoj, no dok je putovao u potrazi za idealnim lokacijiama u Walesu je otkrio Valleywood, koji se nalazi nedaleko Cardiffa i koji se pokazao kao savršeno mjesto za snimanje.

Producent serije, Paris Barclay, rekao je kako je snimanje ovog projekta bio jedan od najvećih izazova u njegovoj karijeri. “Nikako nismo željeli da kadrovi izgledaju ispeglano i preproducirano. Htjeli smo postići taj sirovi osjećaj i dozu improviziranosti koja je svojstvena Sutterovom stvaralaštvu, a ispostavilo se da je to teže postići nego što smo mislili na početku”, izjavio je. Prva epizoda “The Bastard Executionera” u SAD-u će se emitirati večeras.


Tekst: telegram
Foto: payload375.cargocollective
Video: youtube

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close