ScenaTurizam

Nova serija u Dubrovniku: Traže se bradati statisti duge kose!

Dubrovnik je u zadnjih noliko godina postao popularna destinacija za snimanje filmova i serija, pa će tamo ‘smjestiti’ i serija ‘Knightfall’. Produkcija traži i ‘zanimljive’ statiste


Američka povijesna serija ‘Knightfall’, o potrazi sir Landrija, jednog od templarskih vođa, za Svetim gralom snimat će se krajem mjeseca u Dubrovniku. Traže se statisti, muškarci od 20 do 50 godina malo neuredna looka.

Poželjna je brada i duža, neoprana kosa. Producent serije koja prati događaje oko pada, progona i spaljivanja na lomači članova Reda templara je Jeremy Renner (45).

Serija bi trebala imati 10 nastavaka, a projekt je TV kuće History, koja ja na male ekrane donijela seriju ‘Vikinzi’. Osim što producira, Renner bi u seriji mogao i glumiti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close