Tech

Nova reklama pokazuje koliko smo ovisni o mobitelima

Pametni telefoni postali su način života, uređaji bez koji je teško zamisliti današnji život, ne kažem da je nemoguće, već da veliku ulogu u našim životima igraju upravo ovi uređaji.


Kako bi dokazali ljudima da su ovisni o telefonima, Motorola je napravila eksperiment, samim time i kampanju za svoj uređaj, pa su tako posjeli ljude u posebnu sobu. Testeri su morali svoje ruke položiti na stol, dok se uređaj nalazio u sredini. Situacija nam je svima poznata, a više možete pogledati u videu ispod.

“Mislim da su telefoni poput frižidera. Svi smo se našli u situaciji u kojoj smo otišli do frižidera, otvorili vrata i stajali ispred njega te gledali što ima unutra, nakon čeka zatvorili i otišli ne uzimajući ništa. Mislimo da ako otvorimo frižider, da će se nešto magično stvoriti unutra.”

Stvari itekako stoje na mjestu, a i dokaz su ovih nekoliko ljudi koji nisu dugo izdržali da ne bace pogled na uređaj položen na stolu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_qUZai-kGgA


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close