Moda

Shanaelle Petty nova je Miss Universe Hrvatske!

Shanaelle Petty (19) iz Slavonskog Broda sinoć se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Lijepa Slavonka uživa u kuhanju, a obožava crtati i šivati u slobodno vrijeme, piše 24sata.hr


Velika je ljubiteljica glazbe, a odmalena je učila svirati klavir. Od sportskih aktivnosti najrađe igra, ali i gleda tenis te odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene Facebook stranice izbora najviše su glasovali za Marijanu koja je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti.

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju i gledateljima Hrvatske televizije u izravnom prijenosu u dnevnim kombinacijama, a Top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima i večernjim haljinama.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule.

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika te usavršavanje stranih jezika ,glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 eura, donosi 24sata.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close