VijestiLifestyleTurizam

Nova kategorija na portalu – čitajte TURISTIČKO

Portal Lika Club, klub pozitivnog razmišljanja i edukativnih tema iz dana u dan promišlja i širi svoje sadržaje


Lika i lička regija postaje mjesto sve veće i bolje turističke ponude te je i na nama da upravo za tu kategoriju nađemo prostora na našem portalu. Pokrenuli smo “Turističko”.

Prisjetimo se, na portalu možete čitati o glazbi, kulturi, književnosti, filmu, sportu, tehnologiji, zdravlju, autorskim radovima naših kolumnista, a sada i o turizmu naše Like, te unutar i van granica naše države. Lika ima jedan od najpoznatijih nacionalih parkova u svijetu – Nacionalni park Plitvička jezera, jednog od najpoznatijih znanstvenika svijeta – Nikolu Teslu, jedan od poznatijih rezervata medvjeda u  Europi – Kuterevo, jedini pećinski park u Hrvatskoj – Grabovaču, još jedan park planine Velebit – Nacionalni park Sjeverni Velebit, i još mnogo toga što ćemo angažirano pratiti kroz ovu kategoriju.

Pronaći će se tu i svjetskih turističkih zanimljivosti, ali težnja će biti na Hrvatsku i Liku.  Kategorija TURISTIČKO pratiti će događanja i aktivnosti svih značajnijih turističkih subjekata, razne turističke ponude i putovanja, te mnogo toga što će Vas tek iznenaditi.

Pozivamo sve čitatelje da nam se jave već sada ukoliko imaju zanimljivu turističku priču, mail naše redakcije je [email protected].  

Redakcija LikaClub.eu

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close