TechTurizam

NOVA ATRAKCIJA Karlovac uskoro dobiva Centar Nikole Tesle!

Grad Karlovac uskoro će imati još jednu turističku, ali i znanstvenu atrakciju – centar Nikole Tesle u blizini gimnazije gdje se Tesla prvi put susreo s fizikom i u kojoj je stekao svoju posljednju formalnu diplomu, javlja turistički portal The Plitvice Times.


Naziv ustanove bit će Experience Centar Nikola Tesla , a stalni postav uključivat će originalne školske svjedodžbe i predmete kojima se Tesla koristio. Osnovna ideja je bila stvoriti prostor koji će biti otvoren za javnost, koji će biti fluidan i koji će nuditi posjetiteljima razne doživljaje prostora.

Uz turistički potencijal, velik dio Centra služit će za rad, ponajprije učenicima srednjih škola koji će tu imati organizirane brojne izvannastavne aktivnosti.

Experience Centar Nikola Tesla trebao bi dobiti građevinsku dozvolu do kraja godine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close