Sport

Nokaut Fighting Championship (NFC) na zagrebačkom Velesajmu

Nakon dva zanimljiva natjecanja Nokaut Fighting Championship organizacija odlučila je 10. svibnja s početkom u 20 sati svim ljubiteljima borbe pružiti još jednu borilačku poslasticu i na zagrebačkom Velesajmu organizirati treći po redu NFC Contest 3.


Fusio Centar u Paviljonu 18 Zagrebačkog velesajma tako će ugostiti 20 vrhunskih boraca koji će u 5 kategorija i 10 borbi u dvosatnom programu pokazati svu draž i ljepotu slobodne borbe te želju za nadmetanjem.

Nakon odlaska FFC organizacije iz Hrvatske MMA borci nisu imali priliku za kvalitetne borbe te skupljanje iskustva, stoga im je NFC odlučio pomoći te organizirati borilačku večer na vrhunskoj razini i omogućiti da kroz borbe pokažu svoj talent i umijeće.

– Nažalost hrvatski borci nisu imali mogućnost da izađu na međunarodne turnire kada po Sherdog renkingu i kategorizaciji nisu mogli skupiti ni pet profesionalnih borbi koje bi im omogućile da pokažu koliko su dobri borci i eventualno odu na borilačke spektakle u, recimo, Poljskoj (KSW) ili Rusiji (M-1), koje su zanimljiva i izrazito atraktivna tržišta za mlade borce. Stoga smo odlučili pomoći i osigurati mladim borcima najmanje četiri turnira godišnje, ali i svim MMA fanovima priuštiti zanimljive borbe i puno neizvjesnih mečeva – izjavio je Edvard Hudi, jedan od organizatora i čelnih ljudi NFC-a.

Kao što i priliči velikim borilačkim natjecanjima, i u sklopu Fusio Centra bit će organiziran i bogat popratni program sa zanimljivim nagradnim igrama. Tako će biti izvučena tri sretnika koje će sponzor (Auto servis Vidović) odvesti avionom na panoramski let iznad Zagreba u trajanju od 30 minuta.

Cijene ulaznica bit će iznimno prihvatljive te će se kretati u rasponu od 30 do 120 kuna u pretprodaji, a prodaja ulaznica vršit će se u Caffe de Toss u Savskoj ulici 80. Ljubitelji borilačkih sportova sigurno će uživati u vrhunskim borbama, a nakon Zagreba NFC će posjetiti i Osijek, a ujesen organizacija kreće prema Dalmaciji, točnije u Split.

Tekst: Sportske novosti


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close