VijestiScena

Nikada vedriji i pozitivniji Jure Brkljača sa novom pjesmom i spotom “Što osjećaš ti”!

Odavno je otvorio svoje srce i dušu, zbog čega su ga brojni fanovi zavoljeli iz prve. Emocije, živopisni tekstovi, pa i pokoja suza, jednostavno su dio dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta Jure Brkljače, zbog čega ga posebno obožava ženski dio publike.


Nakon što nas je osvojio baladama Druga strana, Pristani na sve i posljednjom Ona me vuče, Jure predstavlja nešto sasvim drugačije, moderno i svjetski.

Nova pjesma i video spot Što osjećaš ti, slobodno možemo reći, istinski je ljetni hit, plesnog ritma, prepuna ‘živih’ boja i pozitivne energije.

Glazba i tekst, nove glazbene priče o potrebi razumijevanja među ljudma, Jurino su autorsko djelo, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski ‘upakirao’, Mihael Blum iz Hit produkcije, koja stoji i iza video spota, u kojem glumi i prelijepa Ana Ušić.

Mihael Blum i ja tražili smo jedan, najmoderniji trend zvuk, te smo ga uspjeli dobiti. Ne bih puno govorio o tome što pjesma prenosi, ali poruka pjesme je da se trebamo razumjeti, iako nam to ponekada teško pada. Video spot, čiju režiju potpisuje Hit Produkcija, snimljen je u Zagrebu, a cilj nam je bio postići ljetno proljetni ambijent, protkan vedrim bojama, a time prenijeti na cijelu priču i pozitivnu energiju, kazao je Jure.

Zadovoljstvo konačnim rezultatom nije krio ni Mihael Blum:

 Ova pjesma rezultat je prijateljstva i sličnih pogleda na glazbu i život. Mislim da smo dobili zvuk kojem težimo, otkada smo počeli graditi ovu priču. Zahvaljujem se cijeloj ekipi Hit Records-a, pogotovo Miroslavu Rusu, koji nam je omogućio bezbrižan i kvalitetan “workflow”.

Atmosfera i zabava tijekom snimanja spota, oduševili su i redatelja Hrvoja Banića:

 Fora je kad se skupi mladi tim ljudi i kad imaju totalnu slobodu napraviti nešto po svojoj viziji.
Prva suradnja s Jurom bila je odlična! Prije svega njegov talent, želja za radom i način razmišljanja olakšali su i ubrzali sve, tako da još uvijek imam osjećaj kao da će upasti još koji dan snimanja.
Ana je svoj dio odradila fantastično, tako da već sutra možemo početi s novim snimanjem!

Kako zvuči novi ljetni adut šarmantnog zadranina, poslušajte na linku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close