Turizam

New York Times potvrdio: Korčula je mjesto koje morate posjetiti ove godine

Među poznatim i slavnima iz javnog života Hvar je među omiljenijim destinacijama na hrvatskoj obali, no časopis New York Times tvrdi da je njegova stidljiva susjeda Korčula, mjesto koje treba posjetiti u ovoj godini.


Otok Korčula našao se na 17. od 52 mjesta svijeta koje treba posjetiti u 2016. godini prema mišljenju prestižnih dnevnih novina New York Times.

‘Većina otoka je uglavnom netaknuta, te je prošarana malim ribarskim selima i šljunčanim plažicama. Umjesto zadržavanja u starom dijelu grada Korčule koje se smatra rodnim mjestom Marka Pola, unajmite motor i krenite prema zapadu.

Putujte kroz maslinike i bujnu vegetaciju, a skrenite i s puta kako bi isprobali korčulansko bijelo vino Grk u nekolicini šarmantnih obiteljskih vinarija,‘ piše New York Times uz preporuku za posjet našem prekrasnom dalmatinskom otoku.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close