Vijesti

Nekima je Božić stigao ranije! Amazon mu greškom poslao 46 poklona

SAMSUNGOV 3D TV od 140 cm, Galaxy Tab Pro, grafička kartica Radeon R9 290X, projektor, još dva tableta, HD kamera, Sony PSP i igra “Assassins Creed Rogue”, samo su neke od stvari koje su greškom stigle na adresu 22-godišnjeg britanskog studenta Roberta Quinna.

Naime, zahvaljujući greška koja se potkrala zaposlenicima u Amazonu, na Quinnovu adresu stiglo je četrdesetak paketa koji su ga iznenadili, ali i zabrinuli.

“Bojao sam se da je riječ o paketima koje su ljudi platili, a nisu stigli na njihove adrese. Nazvao sam Amazon i rekao im da mi već tjedan dana stižu paketi, no oni su mi isprva rekli da se ne radi o pogrešci. I dalje me to mučilo pa sam ih ponovno nazvao i objasnio im da s tim narudžbama nemam veze”, rekao je Quinn.

Ono što je uslijedilo nije očekivao.

Naime, Amazon ga je kontaktirao, preuzeo krivnju i rekao mu da nitko nije oštećen i da sve što je greškom dobio može i zadržati. Sveukupno, radi se o 46 paketa čija je vrijednost oko 40 tisuća kuna.

Budući da se u paketima nalazila i gomila stvari koje mu nisu potrebne (dječja kolica, krevet itd.), dio darova će pokloniti humanitarnim udrugama, a dio prodati i novcem djevojku odvesti na put i nabaviti neke dijelove za prerađivanje kanabisa.

Amazon pak objašnjava da se u ovom slučaju radilo o robi koju su korisnici željeli zamijeniti, a zahvaljujući računalnoj pogrešci na etiketama se našla Quinnova adresa koju je tvrtka imala u sustavu.

“Ovaj slučaj je riješen i mogu potvrditi da je klijent obaviješten da može zadržati stvari koje su mu dostavljene”, rekao je za MailOnline glasnogovornik Amazona.

Tekst/Foto: index.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close