SportTurizam

NEDALEKO PLITVIČKIH DOLINA Skijalište Mukinje radi punom parom!

Plitvičke doline kao prva turistička destinacija do svjetski poznatih Plitvičkih jezera, imaju što ponuditi i u vrijeme zimskog turizma


Turistička zajednica općine Rakovica naglašava kako se veliki broj turista koji obilazi Nacionalni park Plitvička jezera, kreće Plitvičkim dolinama i noći u Rakovici i okolnim mjestima. Turistički sadržaji u zimskom periodu većinom se baziraju na Skijalištu u Mukinjama, koje je posebno zanimljivo turistima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine s obzirom na blizinu granice. Od Hrvata većina posjetitelja dolazi iz Zagreba, Splita, Zadra i Pule, a iz Bosne i Hercegovine iz Bihaća.

Skijalište je udaljeno oko desetak kilometara južno od Rakovice, a raspolaže s jednom vučnicom kapaciteta 400 skijaša na sat. Visina je 700 metara, a visinska razlika oko 60 metara. Dužina skijaških i sanjkaških staza je oko 400 metara.

Skijalište Mukinje, točnije vučnica na skijalištu, radi u vremenu između 9 i 16 sati svakog dana. Oprema se može iznajmiti na samoj lokaciji. Dodatne informacije možete pronaći i u Turističkoj zajednici općine Rakovice te webu plitvickedoline.hr. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close