VijestiScenaTurizam

Ne znate gdje dočekati Novu 2020. godinu? Ako volite Jolu i Grašu, dođite u Novalju!

Nastupi vrhunskih zabavljača i glazbenika obilježit će kraj ove i doček nove 2020. godine u Novalji!


Grad Novalja i Turistička zajednica grada Novalje i ove godine su pripremili dva tradicionalna novogodišnja koncerta na Trgu Bazilike.

Građane Novalje i njihove goste u novu 2020. godinu uvest će jedan od najpopularnijih domaćih pjevača i zabavljača današnjice – Jole. Kao glavna zvijezda velike  novogodišnje proslave na Trgu bazilike Jole će nastupiti u utorak 31. prosinca 2019. godine s početkom u 22 sata.

Samo tri dana prije nastupa Joleta na Trgu bazilike građani Novalje i njihovi gosti moći će uživati u najvećim hitovima Petra Graše. Jedan je od najpoznatijih pjevača, tekstopisaca i kantautora u Hrvatsko održat će koncert u subotu 28. prosinca 2019. godine s početkom u 21 sat.

Stoga rezervirajte datume – 28. prosinca za koncert Petra Graše te 31. prosinca za veliku novogodišnju proslavu uz Joška Čagalja – Joleta!

Nove zanimljivosti o novogodišnjim događanjima u Novalji pratite uskoro na našem portalu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close