VijestiZdravlje

Ne preskačite najvažniji obrok u danu!

Svaki dan započnite siti. Vjerujemo da ste često u žurbi i da ne stižete uvijek razmišljati o prvom obroku u danu. No, doručak je zaista najbitniji. Donosimo vam nekoliko savjeta kako na brzinu pripremiti zdrave i jednostavne obroke za što kvalitetniji početak vašeg dana. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


1. Omiljena namirnica – oduvijek, svima

Otkad znamo za sebe, znamo i za popularnu rimu: „Jedno jaje svako jutro organizmu snagu daje”.
I nutricionisti se slažu da su jaja jedan od najkorisnijih prehrambenih proizvoda. Mogu se pripremiti na bezbroj načina, a najjednostavniji je 3-minutno kuhanje.

Ako želite pripremiti savršeno mekana kuhana jaja, potrebno je prije kuhanja napraviti malenu rupicu na ljusci jajata. Višak zraka će izaći van, a to će spriječiti pucanje. Još manje vremena izgubit ćete ako se dobro organizirate. Jaja stavite kuhati, a dok odbrojavate tri minute, nabrzinu pripremite i ukusnu sezonsku salatu i vaš je doručak, pun zdravih sastojaka – spreman.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close