VijestiKultura

Natječaj Hrvatske pošte: Najljepšu odaberi i nagradu uberi!

Hrvatska pošta već tradicionalno organizira godišnji izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske.


Iako izazovna, prošla godina iznjedrila je mnoge filatelističke poslastice – od suradnje s Republikom Irskom, prirodnih ljepota naše zemlje pa sve do glazbenih legenda i prvih hrvatskih kriptomaraka.

Za najljepšu poštansku marku iz 2020. možete glasati od 1. do 31. ožujka 2021. slanjem glasačkih listića dostupnih u poštanskim uredima ili na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

Popunjene glasačke listiće treba poslati na adresu:

HP – Hrvatska pošta d.d.

„Najljepša poštanska marka“

p.p. 514

10002 ZAGREB.

Deset najsretnijih glasača – onih koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkog listića objavljenog u letcima u poštanskim uredima ili slanjem listića ispisanog s mrežne stranice  Hrvatske pošte – mogu osvojiti i zanimljive filatelističke nagrade.

Izvlačenje dobitnika održat će se 8. travnja 2021. u Novom sortirnom centru u Velikoj Gorici, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena na stranicama Hrvatske pošte.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close