Ličko-senjska županijaPolitika

Nakon objave gradonačelnika Novalje mladi Englezi na Zrću su se smirili

Prošli tjedan gradonačelnik Ante Dabo ispričao se svojim sugrađanima zbog ponašanja dijela mladih turista iz Engleske, posjetitelja Hideout festivala na Zrću,  koji su svojim razularenim ponašanjem zgrozili stanovnike  Novalje.


U objavi na službenim stranicama Grada Novalje gradonačelnik Dabo napisao je, između ostaloga, da je Novalja “obeščašćena i ponižena barbarizmom i nekulturom značajnog dijela mladih gostiju iz Engleske”.

Čini se da je njegova objava izazvala pozitivan efekt jer nakon što je dospjela u britanske medije, mladi Britanci su se smirili, istaknuo je Dabo u razgovoru za Index.

Mladi Englezi su shvatili to da ako će raditi probleme, da će i doma imati problema. U britanskim medijima pročitao sam korektan članak o tome, nakon kojeg su se Britanci smirili. Taj odjek u britanskoj javnosti ih je posramio. Koncesionar javnog gradskog prijevoza rekao mi je da su nakon moje izjave bili mirni kao bubice”, rekao je Dabo u razgovoru za Index.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close