SportIzdvojeno

Nakon godinu dana pauze Rukometni klub „Gospić“ nastavlja s tradicijom organiziranja Rukometne večeri

Zbog pojave virusa COVID-19 Rukometna večer u prosincu 2020. godine nije imala prilike doživjeti svoje deveto izdanje i ispratiti izuzetne rezultate Rukometnog kluba „Gospić“, no to je s odmakom uspješno odrađeno u petak 2. srpnja 2021. godine, odnosno po završetku sezone 2020./2021. i povijesnog ulaska seniora u prvoligaško društvo.


Mjesto radnje je već tradicionalno bio The Highlander`s Pub s taktovima nezaobilaznog  Gs Big Banda, a rezultat je bila, zbog epidemioloških mjera, kratka ali slatka fešta na otvorenom.

Okupljanje rukometaša počelo je već u 19 sati, terasa puba se oko 20 sati polako počela puniti, a prvi ritmovi Gs Big Banda mogli su se čuti već od 20,30 sati. Pjesma za pjesmom, piće za pićem i atmosfera se polako zagrijavala. Bilo je tu plesa i pjesme, smijeha i zabave, sve u granicama dopuštenih epidemioloških mjera koje su bile dovoljne da se nastavi ova već skoro desetljetna tradicija “feštanja s rukometašima” i da se gradu priušti još jedna fešta puna emocija i pozitivne energije.

Osim natpisa RK “GOSPIĆ”  kojim je bio ukrašen balkon terase puba, dodatni rukometni štih davale su brojne majice s oznakama Rukometnog kluba “Gospić” koje su osim brojnih rukometaša imali i konobari na koje su svi prisutni imali najveće kritike.

Naime, zabraniti svirku i tjerati goste već nešto prije 24 sata nije bilo korektno ni prihvatljivo nikome pogotovo jer je ono najbolje tek trebalo slijediti.

Šalu na stranu, rukometaši se zahvaljuju vlasnicima puba i zaposlenicima što su odgovorno podsjetili i držali se važećih epidemioloških mjera i unatoč svemu dopustili da još jedna večer rukometa dočeka svjetlo dana.

Posebno hvala svim ljudima koji su bili dio fešte i odlične atmosfere, s nadom da se dogodine vidimo u starom, opuštenijem izdanju, poručili su iz Rukometnog kluba Gospić.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close