VijestiSportTurizam

Najveći ljetni sportski događaj u Lici stiže u srpnju? Grabovača informacije još drži u tajnosti

 

Pećinski park Grabovača iz Perušića ove godine usred turističke sezone priprema veliko sportsko događanje. Sadašnje informacije kojima raspolažemo kažu da će Park postati centralno mjesto okupljanja sportaša kroz cjelodnevni program u centru Perušića.

Iako o ovom projektu još nema informacija u javnosti, pitali smo ravnateljicu Parka gđu. Katarinu Milković o čemu se radi.

Tako je, radi se o jednom, nadam se u budućnosti tradicionalnom okupljanju sportaša radi promoviranja georaznolikosti, geobastine i geoturizma Like, radi približavanja ljudi prirodi. Osim toga, cijela ova manifestacija je i humanitarnog karaktera, radimo je u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina pa je slobodno možemo ćemo nazvati i sportsko-humanitarna. Sada već mogu najaviti sudjelovanje poznatih hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode u vidu sponzora te naravno Turističke zajednice Ličko-senjske županije i LAG-a Lika, dok nam je osim Zaklade partner i WWF Adria. Cijela ova priča će se dogoditi u srpnju ove godine, a sa konkretnijim podacima u javnost ćemo izaći kroz tjedan dana.

O čemu se točno radi, očito ćemo saznati uskoro.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pećinski park Grabovača (Facebook)

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close