KontinentalniTurizam

NAJTOPLIJA DOBRODOŠLICA Korenica, Slunj i Rakovica među najgostoljubivijim mjestima na svijetu!

Booking.com u utorak je objavio dobitnike nagrade Traveller Review Awards 2020.


Gotovo milijun nagrada (986.449) dodijeljeno je diljem 220 zemalja i teritorija. Među 10 zemalja s najviše dobitnika nagrade našla se i Hrvatska s 42.763 dobitnika.

Mjesta u kojima se pruža najtoplija dobrodošlica ili gdje su najbolji domaćini, prema Booking.com recenzijama, na tržištu u Hrvatskoj su Dubrovnik, Zagreb, Opatija, Baška, Cavtat, Osijek, Cres, Korenica, Slunj, Rakovica.

S druge strane Top 10 smještajnih objekata koji su primili nagradu Traveller Review Awards za 2020. u Hrvatskoj su:  Apartment Spectre, Zagreb, Embassy Row BnB, Zagreb, Studio Makala, Trogir, Momentum Apartment, Split, Apartments Beso, Makarska, Luxury Apartment Dvor, Split, Apartment Roman Heritage, Split, Neretva Valley Apartments, Metković, Apartmani Nila, Pučišća i PREMIUM, Osijek, prenosi hrturizam.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close