Sport

Najmlađi gospićki šahist Karlo Marijević uspješan na Kadetskom prvenstvu Hrvatske

Zaključno s utorkom odigrano je sedam kola prvenstva Hrvatske u šahu za kadete na kojem nastupaju tri kadeta i jedna kadetkinja iz Gospića.


Svjetla točka među gospićkim mališanima je najmlađi osam godišnji Karlo Matijević koji je ostvario četiri pobjede i doživio tri poraza i trenutno zauzima 13. mjesto na prvenstvenoj tablici od 44 mlada šahista uzrasta U – 9. U istoj konkurenciji igra i Igor Glumac koji je ostvario 3,5 boda ili 5o posto mogućih bodova. U uzrastu U – 11 igra Mirko Pavletić koji trenutno ima 2,5 boda i dijeli 43 do 49 mjesto između 57 dosta ujednačenih i kvalitetnih natjecatelja. Šahistkinja Magdalena Matijević osvojila dva je 2 boda.

S malo više iskustva rezultati ličkih mališana mogli su biti daleko bolji, ali se u posljednja dva kola koja se igraju u srijedu i četvrtak očekuju bolji rezultati i poboljšanje plasmana.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close