Grad ZagrebTech

Najiščekivanije vozilo na svijetu – TESLA MODEL 3 stiže u Zagreb!

U sklopu projekta “Domovina Nikole Tesle”, tvrtka E.V.A. Blue iz Zagreba u suradnji s Gradom Zagrebom organizira premijerno predstavljanje najiščekivanijeg vozila na svijetu, električnog Tesla Modela 3.


Vozilo koje je već prilikom prvog predstavljanja u proljeće prošle godine pobudilo do sad nezapamćeni interes i rezervacije čak i prije samog puštanja u prodaju bit će predstavljeno 21. rujna 2018. od 12 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Tesla Model 3 više je od samog vozila, simbolizira tranziciju prema pristupačnom e-vozilu s velikim dosegom cjenovno dostupno široj publici. U Europskom tjednu mobilnosti 2018. posvećenom održivom kretanju, poruka koju želimo poslati je da u skoroj budućnosti, uz edukaciju i razvijeniju infrastrukturu, e-vozila mogu koristiti svi, a pogotovo je važna njihova upotreba unutar gradskih središta zbog smanjenja emisije CO2 te buke. Grad Zagreb prvi je europski grad koji je dobio priliku svojim građanima predstaviti Model 3 na eventu otvorenom široj javnosti i pokazati da ide ukorak sa recentnim svjetskim zbivanjima i prati najnovije trendove na području e-mobilnosti – poručuju organizatori.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Tesla Model 3

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close