KontinentalniTurizamIzdvojenoPromo

Najavljujemo 5. The Coklje Fest – street art festival ove godine donosi reviju “Prošetaj svoje coklje”

U subotu 10. lipnja 2023. godine održat će se 5. The Coklje Fest. Ovaj svojevrsni street art festival pravi je spoj tradicije, kreative i zabave.


Festival započinje u jutarnjim satima turističkim vođenjem uz pričanje starih priča pod nazivom Baštinica grada koju organiziraju KUBS Baštinica i Strukovna podgrupa kulturnog turizma ŽK Otočca. U popodnevnim satima očekuju Vas brojni proizvođači s kreativnim i zanimljivim proizvodima, suvenirima i predmetima. Saznajte kako se točno coklje izrađuju i zbog čega su specifične.

Ljubitelje slatkog i ove godine razveselit će najfinije čapalinke dok će se onim gladnijima više svidjeti konkretniji meni. Uz sve to imate priliku sudjelovati na modnoj reviji, kreativnim radionicama o cokljama i izboru najboljeg suvenira te zaplesati uz note lokalnih glazbenika.

Za ljubitelje pisanja i natjecanja i ove je godine aktualan izbor za „najbećarac“,  a sve što trebate napraviti kako bi se prijavili je osmisliti  najbolji, najšaljiviji i najsimpatičniji stih bećarca (bez uvredljivih izraza) i poslati na mail [email protected], zajedno s imenom i prezimenom i mjestom stanovanja, do 5.lipnja 2023. Svaki natjecatelj može sudjelovati s najviše 3 (dvo)stiha bećarca, a tema bećarca moraju biti coklje.

Uvod u sami festival započet će već dan ranije 9.lipnja, konferencijom “Nematerijalna baština kao potencijal razvoja” u organizaciji Gackog pučkog otvorenog učilišta.

5. The Coklje Fest održat će se u gradskom parku u organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca iz koje uskoro najavljuju i detalje programa. Sve pratite na Facebook stranici Discover Otočac. 


 

Komentari

Komentara


Foto: Julijan Labrović

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close