Ličko-senjska županijaGacka

Najavljene popularne Mačkare u Gackoj! Pogledajte koja tri benda nastupaju pred maskama

TZ OTOČAC

Turistička zajednica Grada Otočca poziva sve sugrađane na Mačkare u Gackoj, tri događanja ugostiti će tri odlična benda a ulaz za sve maskirane je besplatan. 

Nakon najčarobnijeg doba godine, onog božićnog, slijedi najšarenije, najveselije i najluđe doba godine, a to je vrijeme maškara i karnevala.

Ako ste ljubitelji kostima, šarenila, maski, plesa, smijeha i odlične atmosfere onda je idealno vrijeme da okupite svoju ekipu, dođete na Mačkare u Gackoj i barem na jedan dan postanete netko drugi. – poručuju iz Turističke zajednice Grada Otočca.

Ako pak niste ljubitelji maskiranja, ali volite ples i smijeh jednako ćete se dobro zabaviti za što će se pobrinuti tri benda. Nastupaju Intro band, Crescendo band i Allegro band. Mačkare u Gackoj održavaju se u dvorani Vatrogasnog doma DVD-a Otočac s početkom u 22:00 sata i to u 3 termina.

Intro band iz Otočca nastupa na prvim Mačkarama u Gackoj ove godine, 28. siječnja. Tjedan dana nakon, 4. veljače, pred maskama nastupa poznati senjski Crescendo band.

Treću subotu, 11. veljače, za zabavu je zadužen dobro poznati Allegro band iz Otočca, koji je već i nastupao na Mačkarama i brojnim događanjima Gacke doline.

Allegro band, Foto: Hrvoje Ostović Facebook

Cijena ulaznice je 2 eura, dok je maskama ulaz besplatan. Maske kao i ostali gosti mogu si rezervirati stol u dvorani na broj mobitela 099 215 5079.

Najbolje maske dobiti će i novčane nagrade.

Prisjetite se nekih prošlih događanja, maskirajte se i uživajte na Mačkarama u Gackoj!

Foto: Fotoklub Otočac-Zoran_Stegnjaic
Foto: Fotoklub Otočac-Zoran_Stegnjaic
Foto: Fotoklub Otočac-Zoran_Stegnjaic

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close