VijestiSport

Najavljena 11. Barkanova biciklijada u Otočcu

U subotu, 1. srpnja 2017. godine, u Otočcu će se održati 11. Memorijalna Barkanova biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Barkan iz Otočca.


Start biciklijade će biti na Trgu dr. Franje Tuđmana u Otočcu (gradski park), a okupljanje natjecatelja će trajati od 12:00 do 14:45 sati. I ove godine postoje dvije utrke, natjecateljska i rekreativna.

Velika utrka duga je 25 km i započinje u 14:00 sati, a mala utrka duga 13 kilometara u 15:00 sati. Kotizacija za veliku Barkanijadu iznosi 50,00 kn, a za malu Barkanijadu 20,00 kn.

Svim sudionicima biciklijade osigurana je medicinska i tehnička pomoć te okrjepa na stazi, a natjecatelji će dobiti i majicu kao podsjetnik na biciklijadu. Nakon utrke održat će se zajednička večera na proplanku Kopija-Kuterevo, a za dobar večernji program pobrinut će se ZVUKODLAK.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi biciklisti i osobe sportskog duha zainteresirane za rekreativnu vožnju od 7 do 77 godina,
pojedinci i obitelji. Mlađi od 15 godina mogu sudjelovati na biciklijadi uz suglasnost roditelja, a nošenje kacige je obavezno za sve sudionike.

Pokrovitelji ovog događaja su Zajednica sportskih udruga grada Otočca, Turistička zajednica grada Otočca i Turistička zajednica Ličko-senjske županije. Partner biciklijade je velebitsko utočište za mlade medvjede Kuterevo. Portal Lika Club pratiti će ovo događanje kao medijski pokrovitelj. Više informacija o samoj utrci čitajte na BARKAN – Biciklistički Klub Barkan Otočac  i na našem portalu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close