VijestiGrad Zagreb

Najavljen tradicionalni maskenbal “Lisinski pleše pod maskama”

U predvorju Velike dvorane Vatroslava Lisinskog jučer je održana konferencija za novinare u povodu manifestacije Lisinski pleše pod maskama.


Maskenbal će se održati u subotu, 3. veljače, a očekuje se, kao i proteklih godina, velik broj maskiranih Zagrepčana koji će se, uz bogat glazbeni program i gastronomsku ponudu, zabavljati sve do 1 sat iza ponoći.

Na maskenbalu u Velikoj dvorani nastupit će najpoznatiji hrvatski komičar Ivan Šarić, Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band. U predvorju Velike dvorane nastupit će DJ MarekMak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionist Catarza i mađioničar Tomaste, Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame.

Birat će se i najbolja ženska, muška, skupna i dječja maska, a ove godine žiri predvodi poznati zabavljač Jacques Houdek.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close