Grad ZagrebScena

Najavljen je 4. Festival studentskih klapa

Voliš pjevati i za to imaš dobru ekipu? Okupite se i prijavite  na 4. Festival studentskih klapa, te osvojite vrijedne nagrade.


Udruga studenata grada Splita već četvrti put organizira Festival studentskih klapa koji će se održati 19. ožujka u Zagrebu. Pravo sudjelovanja na festivalu imaju klape čiji su članovi većinom studenti, a to mogu biti ženske, muške i mješovite klape.

Klape koje se natječu izvodit će po dvije klapske pjesme od najmanje četiri prijavljene. Pjesme za izvođenje odabrat će organizacijski odbor festivala. Kao prvu pjesmu klape trebaju izvesti izvorni napjev, a kao drugu pjesmu može se otpjevati autorska klapska skladba ili obradu popularne pjesme na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Sve klape koje žele sudjelovati na Festivalu studentskih klapa trebaju ispuniti Obrazac za prijavu i poslati ga na e-mail adresu [email protected]

Prijave su otvorene do 12. veljače, a organizacijski odbor će u roku od sedam dana izvršiti selekciju prijavljenih radova.

Na Festivalu studentskih klapa dodijelit će se nagrade stručnog žirija, publike, posebne nagrada, priznanja i zahvalnice. Tri najbolje klape osvojiti će primamljive novčane nagrade – za 1. mjesto 2000 kuna, 2. mjesto 1000 kuna, dok će klapa na 3. mjestu osvojiti 500 kuna.

Sve dodatne informacije o festivalu, prijavama, uvjetima natječaja i pravilima možete pronaći na web stranicama Udruge studenata grada Splita.


Tekst: x-ica.com
Foto: studentski.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close