VijestiTurizam

Najavljen ADVENT U OTOČCU – očekuje nas bogat i zanimljiv program!

Jučer je u prostorijama Turističke zajednice grada Otočca održana konferencija za medije kojom je najavljen ovogodišnji „Advent u Otočcu“ – cjelomjesečna manifestacija koja će još jednom obilježiti prosinac u ovom gradu!


Trinaesti po redu „Advent u Otočcu“ već tradicionalno počinje 6. prosinca na Dan svetog Nikole kada će u Gackom pučkom otvorenom učilištu biti održana dječja predstava te podijeljeni prigodni pokloni.

Isti dan održati će se i velika međunarodna konferencija „Žene i točka“ koja se ove godine u Otočcu održava po četvrti put u organizaciji Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Otočac. Vrsne poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva na jednom će mjestu udružiti svoja znanja i vještine sve u cilju unapređenja ženskog poslovanja i poticanja žena na korak u poduzetništvo. Tri panela konferencije stavit će fokus na važnost međusobne potpore žena poduzetnica, važnost čuvarica baština u uspješnosti poslovanja te snagu i utjecaj žena u poslovnom svijetu.

Na kraju produktivnog dana održati će se i predstavljanje knjige „Ne daj hrpi da te iscrpi“ Tamare Kajari, dok će se jutro nakon konferencije održati Networking breakfast na temu „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke“.

21. i 22. prosinca održava se bogat vikendski adventski sajam pod nazivom „Božićna čarolija u Gackoj“. Sajam se održava u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac gdje će se organizatori potruditi posjetiteljima dočarati pravu božićnu atmosferu. Sajam se službeno otvara u subotu 21. prosinca u 12 sati uz nastup Folklornog društva Otočac, nakon čega slijedi bogat kulturno-zabavni program uz glazbenu pratnju GS Big Banda sve do 20 sati. Taj dan u sklopu programa održat će se i humanitarna akcija „Kaput toplog srca“, kao i uvijek atraktivan Božićni show otočkih frizera.

Isti dan na trgu Popa Marka Mesića nastupit će „DJ Daddy Cool & The Boogie Stars“ uz Retro Christmas program.

Drugi dan sajma u nedjelju također nas očekuje bogata sajamska ponuda tradicionalnih proizvoda i rukotvorina uz Božićni disko za djecu te doček Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka koji djeci donose slatke poklone. Biti će to pravi užitak za najmlađe ali i odrasle, koji će se s veselim Djedom moći i fotografirati za uspomenu.

Badnje jutro u Otočcu će se dočekati uz prigodan nastup Zvonimira Tonkovića na trgu Popa Marka Mesića.

Od 13. do 28. prosinca traje malonogomentni turnir Mario Cvitković – Maka, 29.prosinca održat će se Božićni turnir u kuglanju, a 30. prosinca Božićni koncert Tamburaškog orkestra GPOU-a.

Sve završava zadnjim danom u godini kada će se u Otočcu biti organiziran dječji doček Nove godine u 12 sati te veliki večernji doček o kojima će se uskoro znati više.

Sva događanja ovogodišnjeg Adventa u Otočcu su besplatna i otvorena za javnost, a sve informacije i novosti se dnevno objavljuju na službenoj Facebook stranici Advent u Otočcu i Facebook stranici konferencije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close