Film i TV

NAJAVA Kontroverzni show “Brak na prvu” stiže uskoro na RTL!

Tamo gdje ostale emisije završavaju, u ovoj avantura tek počinje! RTL gledateljima donosi hrvatsku inačicu planetarno popularnog showa „Married At First Sight“, u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna pred „oltarom“ i vjenča, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života zvana „Brak na prvu“.


„Brak na prvu“ zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak. No to nije zasmetalo planetarnoj popularnosti ovog showa.

Format „Married At First Sight“ originalno je nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih sadržaja.

Show se prikazuje u 29 zemalja, a osim u Danskoj, prikazivao se u još i u Australiji, gdje je doživio veliki uspjeh, SAD-u, Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji, Poljskoj, Izraelu te susjednoj Srbiji. A sada će gledatelji i u Hrvatskoj moći pratiti najnapetiji trenutak u životu dvoje mladenaca!

Ipak, dvoje stranaca nije slučajno spojeno – parovi se pažljivo biraju, što čine stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa koji kroz niz različitih testova pronalaze kompatibilne parove. U RTL-ovoj verziji showa taj tim stručnjaka činit će Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju, predavač, konzultant i licencirani trener za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti, zatim Ingrid Divković, diplomirana profesorica hrvatskog jezika i književnosti i filozofije te spisateljica i Ita Štefanek – stručnjakinja za ljubavne odnose i vlasnica agencije za spajanje parova.

Kroz show „Brak na prvu“ pratit će se ljubavna avantura 12 romantika, a tko su kandidati prve sezone hrvatske inačice showa i hoće li se među njima dogoditi kemija i ljubav na prvi pogled – gledatelji će doznati uskoro na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close