Najava: Gala večer Udruge hrvatskih poduzetnika u Beču

Ivan Tominac

Gala večer Udruge hrvatskih poduzetnika je jedan od njaznačajnijih događaja Hrvata u Austriji, a ove će se godine održati u petak, 20. svibnja, u prekrasnom ambijentu bečkog Kursalona.


Gala večer Udruge hrvatskih poduzetnika je jedan od najznačajnijih događaja Hrvata u Austriji na kojem će nazočiti brojni poduzetnici i visoki uzvanici iz političkog i društvenog života grada Beča i Austrije, Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, članovi diplomatskog zbora kao i predstavnici europskih institucija.

Udruga hrvatskih poduzetnika središnja je Udruga Hrvata u Austriji koja svojim aktivnostima na gospodarskom, kulturnom i humanitarnom polju nadilazi okvire Austrije. Aktivnosti Udruge hrvatskih poduzetnika na umrežavanju i povezivanju poduzetnika u Austriji s poduzetnicima u Hrvatskoj i BiH, ali i drugim zemljama Europske unije, prepoznate su i od strane Europske komisije pod čijim je pokoviteljstvom 2015. godine i održana Gala večer Udruge hrvatskih poduzetnika.

Udruga hrvatskih poduzetnika utemeljena je 2011. godine u Beču sa ciljem umrežavanja i povezivanja hrvatskih poduzetnika u Austriji s poduzetnicima u Hrvatskoj i BiH.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor / Foto: kroativ.at

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u