VijestiLifestyle

NAJAVA Dario Šimić dolazi na MEMORIJALNI TURNIR u Karlobag!

U petak počinje 2. Memorijalno malonogometni turnir “Ivica Vrban-Stipe Devčić” povodom dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Program proslave održati će se u petak i subotu na više lokacija u Karlobagu. Turnir organizira Udruga Uvijek vjerni Karlobag i Malonogometni klub Karlobag. Kao posebni gosti turnira najavljeni su Dario Šimić i Marijo Strahonja. Dario Šimić istaknuti je Vatreni iz generacije ´98 koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu, a Marijo Strahonja međunarodni FIFA i EUFA sudac. To će ovom turniru koji se održava drugu godinu zaredom dodatno dati na težini s obzirom da su se organizatori zaista potrudili s programom.

01.08.2014 (petak)

18:30- polaganje vijenaca i paljenje svijeća (lokacija: Crkva Sv Karla Boromejskog Karlobag)

19:00- misa zadušnica za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu (lokacija: Crkva Sv Josipa Karlobag)

20:30- izvlačenje parova i najava malonogometnog turnira (lokacija: Restoran Baška Bura Karlobag)

 02.08.2014 (subota)

17:00- malonogometni turnir (lokacija: Općinsko igralište Laktinac)

Organizatori očekuju veliku posjetu i odličan nogomet kako bi na dostojan način  proslavili dan domovinske zahvalnosti i kako bi se sjetili dvojice branitelja iz Karlobaga, Ivice Vrbana i Stipe Devčića, koji su poginuli 04.08.1995 na početku vojno redarstvene akcije Oluja.

turnir

 

Vidimo se u Karlobagu!

Tekst napisala: UL/Udruga Uvijek vjerni Karlobag

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close