Vijesti

NA PLITVICAMA Turist i djelatnik fizički se sukobili zbog povrata novca

Nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između turista iz Litve (29) i djelatnika (37) Nacionalnog parka Plitvička jezera u nedjelju u 16.50 sati na ulaznoj recepciji Ulaza 2 obojica su uhićeni i danas će tijekom dana s optužnim prijedlozima zbog počinjenog prekršaja biti dovedeni na nadležni Sud.


Kako doznaje 24sata, sukob među njima je izbio zbog povrata novca. U policiji su  potvrdili da je državljanin Litve vrijeđao djelatnika Parka, na što ga je djelatnik fizički napao. Obojica su nakon obračuna uhićena, te je protiv djelatnika Parka zbog drskosti izdan optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a državljaninu Litve zbog svađe i vike optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. istog Zakona. U sukobu nisu zadobili ozljede, a tijekom dana će biti dovedeni na Sud.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ana Vuković

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close