Sport

Na derbi već za 10 kuna

U subotu nas očekuje najveći hrvatski derbi, na Maksimiru će Dinamo ugostiti Hajduk…


Prva je to utakmica u Zagrebu nakon incidenta u studenom, kada su Splićani odbili igrati solidarizirajući se sa svojim navijačima kojima je zabranjen ulaz iako nisu imali zabranu, zbog čega su kažnjeni.

Uoči nove utakmice, koja je rezultatski bitnija igračima Hajduka koji se bore za Europu, dok je Dinamo naslov prvaka već osigurao, iz maksimirskog kluba trude se animirati publiku da dođe u što većem broju.

Stoga su se odlučili na popularne cijene ulaznica: sjever košta 10 kuna, istok 20, a zapad 30. Također, 10 kuna je cijena ulaznice i za južnu tribinu, predviđenu za navijače Hajduka.

“Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 13. svibnja, od 10h na Dinamovom Ticket pointu, a navijači ulaznice mogu kupiti svaki dan od 10 do 18 sati. Dinamov Ticket point radit će na dan utakmice, 16.5., od 10 do 17:45h (kraj prvog poluvremena). Podsjećamo, članovi Dinama mogu na utakmici Dinamo – Hajduk iskoristiti pogodnost od četiri besplatne utakmice unutar godinu dana članstva, a besplatnu ulaznicu potrebno je, uz predočenje važeće članske iskaznice, preuzeti na Ticket pointu. Sve ulaznice bit će personalizirane te će glasiti na ime i prezime navijača koji dolazi na utakmicu”, stoji na službenoj stranici Modrih.


 

Tekst: gol.dnevnik
Foto: wikimedia commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close