Scena

EKSKLUZIVNO Muzej Like Gospić dobio novu ravnateljicu – pogledajte koga

Muzej Like u Gospiću po našim informacijama dobio je novu ravnateljicu.

Dr. sc. Tatjana Kolak nova je ravnateljica Muzeja Like Gospić. Na natječaju za novog ravnatelja Muzeja Like Gospić izabrana je doktorica znanosti Tatjana Kolak, a na dužnost stupa 30. travnja 2018. Do sada je dr. sc. Tatjana Kolak bila voditeljica arheološkog istraživanja gdje je u brojnim akcijama pokazala koliko je ovaj kraj bio zanimljiv, ali i težak za život. Iza nje je veliki broj znanstvenih istraživanja, o čemu svjedoči i CROSBI – Hrvatska znanstvena bibliografija, s nizom od 59 zabilježenih radova na području arheologije i ličke kulture, kao autorica ili koautorica.

 

Novu ravnateljicu Kolak upitali smo i za komentar u vezi stupanja na novu dužnost u Gospiću, no trenutno nije imala komentara.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: LIKACLUB, Lika Express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close