SavjetiLifestyleIzdvojenoPromo

Monax Estetic – vrhunski zagrebački centar za trajno uklanjanje dlačica

ŽELITE TRAJNO UKLONITE DLAČICE? DA, I TO JE MOGUĆE!

Monax Estetic centar, vrhunski je laser centar smješten u Zagrebu koji klijenticama i klijentima nudi široku paletu suvremenih laserskih i kozmetičkih tretmana.

Specijalizirani su za trajno uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela uz pomoć suvremenog Adena EFB Beaute uređaja, koji predstavlja najvišu razinu IPL tehnologije u svijetu. U nekoliko tretmana, pod strogo kontroliranim uvjetima, zauvijek vas rješavaju brige o neželjenim dlačicama.

Uklanjanje dlačica vrši se u strogo kontroliranim uvjetima, prema najvišim kozmetičkim standardima koji garantiraju zaštitu kože, a prije tretmana vrši se i konzultativni pregled kože kako bi se utvrdilo da je sve u redu za pristupiti tretmanu.

[TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA]

Dosta vam je uklanjanja dlačica s nadusnice i neurednog izgleda lica? 👄

U Monaxu trajno…

Objavljuje MOnax anti-ageing, wellness & beauty InstitutePonedjeljak, 18. siječnja 2021.

Također, specijalizirani su za tretmane pomlađivanja lica poput fotopomlađivanja lica, vrata i dekoltea, tretmana Dermapenom te profesionalnog kozmetičkog čišćenja i njege lica.

“U široku paletu naših usluga ulazi i uklanjanje pigmentnih fleka, akni i kapilara suvremenim IPL uređajem uz prethodne konzultacije i pregled kojim se utvrđuje stanje kože, individualno za svakog klijenta.”, poručuju iz Monaxa.

Odaberite zonu tijela s koje želite ukloniti dlačice i javite se za konzultacije na mail [email protected] ili mobitel 091 486 0854.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Monax Estetic

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close