Sport

Mlade taekwondoistice iz Ličkog Osika osvojile medalje na 14. Sveti Nikola Openu

Dvije natjecateljice „Taekwondo kluba Lički Osik“, Aurora Šore i Matea Crnković nastupile su u Dugoj Resi na tradicionalnom natjecanju za mlađe kadete i kadete pod nazivom „14 Sveti Nikola Open“.


Na natjecanju koje je organizirao Taekwondo klub Duga Resa okupilo se 117 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Od Zorana Pempera doznajemo da su osičke taekwondoistice ostvarile odlične rezultate. Matea Crnković osvojila je drugo mjesto , odnosno srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja do 39 kilograma, dok je Aurora Šore osvojila treće mjesto i brončanu medalju u konkurenciji kadetkinja do 44 kilograma. „S obzirom da je Taekwondo klub „Lički Osik“ još uvijek mlad klub ovo su odlični rezultati njegovih članica te poticaj za danji rad i zalaganje“.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: worldtaekwondofederation.net

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close