VijestiPolitika

Miroslav Škoro se obratio svojim biračima uoči drugog kruga predsjedničkih izbora

Miroslavu Škori je za dlaku pobjegao drugi krug predsjedničkih izbora, a za njegove birače sada se zdušno bore ponajprije Kolinda Grabar-Kitarović, ali i Zoran Milanović.


Škoro se u ponedjeljak putem video poruke na Facebooku obratio svojim biračima te im poslao poruku uoči drugog kruga.

Nazivali su nas raznim imenima, optuživali za svake prljave rabote. Ja sam bio kriv zato što sam se drznuo kandidirati protiv oligrahijskog duopola, a vi jer ste odlučili biti slobodni ljudi i misliti svojom glavom. Natjerali smo mnoge da od 22. navečer pa do danas sami sebe skoče u usta. Pola godina nazivali su nas marginalcima, radikalima, četnicima… Ali, od tog povijesnog 22. prosinca ja sam od dezertera, pjevača, sprskog zeta, postao kandidat, a vi od marginalaca najpoželjniji birači. Ništa se u suštini nije promijenilo, samo nas sad trebaju. Kad rezultati butu poznati opet ćemo postati tamburaši i marginalci. Realno, ako gospođa ostane na Pantovčaku, ništa se neće promijeniti, Hrvatskom će i dalje vladati bezvrijednosna oportunistička klika. Pobijedi li bivši premijer, šef države postat će čovjek čija nas je vlada zadužila, iselila… Put us mu iskrčili oni koji su svoju kandidatkinju gurali u drugi krug. Ne dopustimo da nam nametnu osjećaj krivnje jer mi za to nismo krivi, oni su krivi! Umorni smo od njihovih igrokaza. Kome god od ovo dvoje damo glas, oni će u pozadini biti zadovoljni. Puno vas mi je slao poruke i tražilo savjet za koga glasati u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati jer mislim da nemam pravo govoriti vam što da činite. Imam povjerenja u vas, znam da ćete napraviti ono što smatrate dajboljim za Hrvatsku. Ja ću kao birač svakako izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić i na biračkom mjestu vlastitom kemijskom olovkom zaokružiti, niti broj jedan niti broj dva, nego ću nadopisati i zaokružiti broj tri – vas, hrvatski narod, poručio je Škoro.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close