KulturaIzdvojeno

Mirjana Modrušan: “Slike su pune boja, vedre i optimistične, da nekako nadvladaju ovo sivilo oko nas”

IZLOŽBA U SLUNJU

Ne propustite “Jutra puna svjetla” slikarice Mirjane Modrušan!


U petak 2.7. s početkom u 19 sati u Kulturno informativnom centru u Rastokama otvara se izložba slikarice Mirjane Modrušan.

Tema same izložbe su jutra koja asociraju na buđenje nečeg novog, na ushit, sreću i ljepotu života pred nama, pa je tako izložba nazvana “Jutra Puna Svjetla”, ističe autorica.

Slike su većeg formata, slikane uljem na platnu, i nastale su u svojevrsnoj izolaciji u kojoj smo se svi našli ovih zadnjih godinu dana.

“Baš zbog situacije, slike su pune boja, vedre i optimistične, da nekako nadvladaju ovo sivilo oko nas. Sam naziv izložbe je također optimističan, a to je odraz mene, jer vjerujem da nas neće preuzeti mrak nego da tek dolaze svjetla jutra. Htjela bih s ovom izložbom to prenijeti ljudima, jer svima nam itekako treba”, rekla je Mirjana Modrušan.

Svi su dobrodošli!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Mirjana Modrušan

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close