NovacIzdvojeno

Ministarstvo hrvatskih branitelja: Ostvarite do 80.000 kuna za samozapošljavanje!

JAVNI POZIV

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je Javni poziv za samozapošljavanje, a vrijednost financijske potpore iznosi 80.000,00 kn.


Prihvatljivi prijavitelji su nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata, nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja
te nezaposleni hrvatski branitelji.

Neki od prihvatljivih troškova su doprinosi za obvezno mirovinsko i zdravstveno osiguranje knjigovodstvene usluge, kupnja strojeva, tehnike, opreme i alata nužnih za obavljanje djelatnosti, kupnja, registracija i osiguranje, novih prijevoznih sredstava koji predstavljaju izravno sredstvo za rad ili su nužni za obavljanje djelatnosti.

Kupnja informatičke opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, najam poslovnog ili skladišnog prostora, troškovi promidžbe i oglašavanja i edukacije vezane uz djelatnost također su uključeni u prihvatljive troškove.

Novčana potpora iznosi najviše do 80.000,00 kuna, uključujući i iznos od 80.000,00 kuna.

Poziv ostaje otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 31. listopada 2021. godine.

Sve detalje o natječaju pronađite na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close