VijestiScena

Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo 3817 stipendija

Ministarstvo hrvatskih branitelja donijelo je odluku o dodjeli 3817 stipendija za školsku odnosno akademsku 2017./2018. godinu.


Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uvažavajući uvjete natječaja, na sjednici održanoj 18. travnja 2018. godine, odobrio je 3817 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2017./2018. godinu.

Ugovori o stipendijama biti će poslani stipendistima na kućne adrese koje su naveli u prijavi.

Ljubazno se mole svi učenici i studenti koji su u međuvremenu ostvarili povoljniju stipendiju te time odustaju od stipendije Fonda za stipendiranje, da pisanom izjavom o tome obavijeste Fond za stipendiranje.

Popis učenika i studenata koji su ostvari pravo na stipendije iz ovog Fonda nalazi se na ovoj poveznici među dokumentima, a ugovore o stipendijama stipendisti će dobiti na kućne adrese.

Sve dodatne informacije u vezi natječaja mogu se dobiti na broju telefona: 01/3657-953 ili na mail: [email protected]

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: X-ica | Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close