VijestiScena

Ministarstvo hrvatskih branitelja odobrilo 3817 stipendija

Ministarstvo hrvatskih branitelja donijelo je odluku o dodjeli 3817 stipendija za školsku odnosno akademsku 2017./2018. godinu.


Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uvažavajući uvjete natječaja, na sjednici održanoj 18. travnja 2018. godine, odobrio je 3817 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2017./2018. godinu.

Ugovori o stipendijama biti će poslani stipendistima na kućne adrese koje su naveli u prijavi.

Ljubazno se mole svi učenici i studenti koji su u međuvremenu ostvarili povoljniju stipendiju te time odustaju od stipendije Fonda za stipendiranje, da pisanom izjavom o tome obavijeste Fond za stipendiranje.

Popis učenika i studenata koji su ostvari pravo na stipendije iz ovog Fonda nalazi se na ovoj poveznici među dokumentima, a ugovore o stipendijama stipendisti će dobiti na kućne adrese.

Sve dodatne informacije u vezi natječaja mogu se dobiti na broju telefona: 01/3657-953 ili na mail: [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: X-ica | Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close