EuropaKarijeraIzdvojeno

Ministarstvo darovalo Gradu Novalji zemljište za izgradnju poduzetničke zone

POTPISAN UGOVOR

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine darovalo Gradu Novalji zemljište za izgradnju poduzetničke zone

Nakon Odluke Vlade Republike Hrvatske o darovanju nekretnina Gradu Novalji na sjednici održanoj 20. veljače 2020.g., ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat i gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo potpisali su u srijedu, 7. listopada 2020.g. ugovor o darovanju zemljišta vrijednog 49 milijuna kuna u svrhu razvoja poduzetničke zone Zaglava-Prozor.

Naime, na navedenom zemljištu uz razvoj gospodarske aktivnosti planira se i izgradnja postrojenja za biološku obradu odvojeno sakupljenog biootpada (kompostana) i reciklažnog dvorišta za građevinski otpad čime će se riješiti problematika divljih deponija na širem području Grada Novalje, priopćeno je iz Grada Novalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close