LokalnaPolitikaIzdvojeno

Milinović uzvraća: Maknite mu sliku Tuđmana iznad glave, to Tuđman nije zaslužio

NASTAVAK SUKOBA

Ernest Petry je jučer u emisiji na N1 televiziji ozbiljno oblatio Milinovića o čemu smo i pisali, a sad je došla reakcija prozvanog


Darko Milinović je odgovorio u svom stilu, prozivajući Petryja da je “sin” Vesne Pusić i bivši predsjednik njenog HNS-a.

Osim toga,  u gostovanju je vidljiva fotografija prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđamana, u uredu Petryja, što je također prokomentirao riječima da Tuđman to nije zaslužio.

Njegov komentar  kopiramo u cijelosti:

Poslušajte Ernestaaaaa Puuuuusićaaaaa kako sam kaže,djeteta HDZ-a,al “sina” Vesne Pusić🤣🤣🤣🤣… O Bože treba mu Apaurin da se smiri. Maknite mu sliku Tuđmana iznad glave, to Tuđman nije zaslužio i STAVITE Vesnu Pusić, za koju je kako sam kaže, ginuo. Kaže ,ja bivši… .Pa jesam, omadinac, jer su tada svi sa 16 god.omladinci postajali automatizmom, župan,podpred.  Sabora,pod predsjednik Vlade,ministar,zamjenik predsjednika HDZ-a sa najvećim brojem glasova,to Petry nikad neće biti.Na sve sam ponosan, ali nikada nisam bio BIVŠI ljevičar kao Petry koji je kako kaže, ponosan kao BIVŠI pljuvač po Biskupima,ponosni BIVŠI pionir Vesne Pusić,ponosni BIVŠI član na listi SDP-a,BIVŠI predsjednik Pusićkinog HNS-a,BIVŠI podpred.PusićkinogHNS,ponosni BIVŠI predsjednik ličkog HNS-a.Zaboravio je da sam i BIVŠI dragovoljac Domovinskog rata,učesnik Oluje itd. dok je Petry BIVŠI profiter, BIVŠI vozač BMW-a 1991-92 od 100.000, tada maraka (od kud lova, obzirom da je plaća bila 100 maraka), dok su vršnjaci ginuli,on se sakrivao u podrumima i pokazivao u BMW-u… – zaključuje Milinović.


 

Komentari

Komentara


Foto: N1

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close