Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Milinović proziva HDZ-ovce: Bez obzira što su me izbacili ta stranka ovaku “proslavu” nije zaslužila

OŠTRO

Darko Milinović, bivši župan Ličko-senjske županije i predsjednik svoje stranke,  na Facebooku je prokomentirao obljetnicu HDZ-a


Iako Milinović više nije u stranci, i dalje pomno prati što se u njoj zbiva.  U svojoj Facebook objavi prokomentirao je obilježavanje 32. godišnjice HDZ-a.

U objavi proziva Ernesta Petrya, ali i Radoševića i Stilinovića iz gospićkog HDZ-a, a uz to je priložio fotografiju  dvadesetak okupljenih članova stranke.

Jučer obilježena 32.godišnjica HDZ-a. Bez obzira što su me izbacili ta stranka ovaku”proslavu” nije zaslužila,ali možda i jest,sramno. Pa gdje su vam bar predsjednici temeljnih ogranaka koji su najzaslužniji za uspjeh,gdje vam je tko iz središnjice? Mogao je kum Kapulica doći😭. E moj Petry na što si srozao HDZ ! ! !
Čast izuzetcima koje tu može predstavljati jedino Zec i Mara Čačić ! Pogledajte trojac Petry pusićkin HNS,Radošević DC (ajd još probavljivo jer se nisu slagali sa Petryevom politikom) i Stilinović vodio izrazito lijevi LS pa onda i ne čudi ova sramota. – kaže Milinović.

Zasad nije poznato jesu li prozvani odgovorili Milinoviću.

NAPOMENA: Tekst Darka Milinovića je doslovno citiran i nije lektoriran.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close