Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Milinović proziva HDZ-ovce: Bez obzira što su me izbacili ta stranka ovaku “proslavu” nije zaslužila

OŠTRO

Darko Milinović, bivši župan Ličko-senjske županije i predsjednik svoje stranke,  na Facebooku je prokomentirao obljetnicu HDZ-a


Iako Milinović više nije u stranci, i dalje pomno prati što se u njoj zbiva.  U svojoj Facebook objavi prokomentirao je obilježavanje 32. godišnjice HDZ-a.

U objavi proziva Ernesta Petrya, ali i Radoševića i Stilinovića iz gospićkog HDZ-a, a uz to je priložio fotografiju  dvadesetak okupljenih članova stranke.

Jučer obilježena 32.godišnjica HDZ-a. Bez obzira što su me izbacili ta stranka ovaku”proslavu” nije zaslužila,ali možda i jest,sramno. Pa gdje su vam bar predsjednici temeljnih ogranaka koji su najzaslužniji za uspjeh,gdje vam je tko iz središnjice? Mogao je kum Kapulica doći😭. E moj Petry na što si srozao HDZ ! ! !
Čast izuzetcima koje tu može predstavljati jedino Zec i Mara Čačić ! Pogledajte trojac Petry pusićkin HNS,Radošević DC (ajd još probavljivo jer se nisu slagali sa Petryevom politikom) i Stilinović vodio izrazito lijevi LS pa onda i ne čudi ova sramota. – kaže Milinović.

Zasad nije poznato jesu li prozvani odgovorili Milinoviću.

NAPOMENA: Tekst Darka Milinovića je doslovno citiran i nije lektoriran.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close