Grad Zagreb

Milan Bandić uputio zahvalu građanima

Nakon tradicionalne proslave u Maksimiru, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zahvaljuje sugrađanima na odazivu te dostojanstvenom obilježavanju 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada:


Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

zahvaljujem vam na još jednom lijepom zajedničkom druženju u našem prekrasnom parku Maksimir. Već tradicionalno, Međunarodni praznik rada i Blagdan sv. Josipa Radnika proslavili smo, unatoč kiši, u dobrom štimungu, dostojanstveno, uz glazbu, piće i već poznati prvosvibanjski zagrebački grah.

Zahvaljujem vam drage sugrađanke i sugrađani, posebno vama koje ni loše vrijeme nije moglo omesti da u Maksimiru nastavimo tradiciju koja, među ostalim, šalje poruku o važnosti solidarnosti, zaštite radničkih prava i čuvanja dostojanstva svakog čovjeka. Također, zahvaljujem, i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji maksimirske proslave.

I kao što često ponavljam, uvijek je, a pogotovo danas, vrijeme za afirmaciju rada, znanja, kreativnosti i odgovornosti. Moramo zaboraviti na podjele, udružiti napore i stvoriti pozitivno ozračje za nužne reforme, vodeći pri tome računa o solidarnosti i zaštiti najranjivijih, kako bi teret izlaska iz krize bio pravedno i ravnomjerno raspoređen.

Hvala vam!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Bandić facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close