VijestiGrad Zagreb

Milan Bandić: “Pozivam sve da iskreno i odvažno kažu DOSTA svakom pokušaju diskriminacije i prešućivanju netolerancije!”

U povodu Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku sugrađankama:

Drage dame, drage Zagrepčanke,

od srca vam čestitam Međunarodni dan žena, dan zahvalnosti kojim iskazujemo poštovanje svim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i kolegicama.

Taj nas dan uvijek iznova podsjeća na povijest i dugu borbu za žensku emancipaciju i ravnopravnost kao na temeljno ljudsko pravo. Podsjeća nas također da je pred nama još posla i da smo svi, bez obzira što radili i u kojoj ulozi bili, obvezni pomicati granice i promicati ravnopravnost, toleranciju, razumijevanje, solidarnost i zalagati se za temeljne  ljudske vrijednosti.

U Gradu Zagrebu to svakodnevno činimo pa žene zauzimaju mjesta koja im po znanju i sposobnostima pripadaju, one prednjače, i u političkim, i u upravljačkim, i u upravnim strukturama. Naše uspjehe uvelike zahvaljujemo upravo toj činjenici.

Upućujući još jedanput iskrene čestitke svim damama, pozivam sve da iskreno i odvažno kažu DOSTA svakomu pokušaju diskriminacije i prešućivanju netolerancije!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Bandić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close