Ličko-senjska županijaPolitika

MIGRANTI UKRALI BUS: Sinoć policijska potjera od Cetingrada prema Slunju

Policijski službenici Policijske postaje Slunj provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari – javlja Karlovačka policija.

Naime, danas tijekom ranih jutarnjih sati u Pašinom Potoku je otuđen autobus karlovačkih registarskih oznaka. Dok se kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, policijski službenici su ga oko 3.35 sati pokušali zaustaviti u mjestu Kremen.

Kako se autobus nije zaustavio, policijski su ga službenici pokušali zaustaviti u pokretu i to uz uključene zvučne i svjetlosne signale. Autobus se zaustavio u Nikšiću te su iz njega pobjegle dvije osobe, nakon čega se nastavio kretati i to unatrag. Tom prilikom autobus je udario u službeno vozilo koje je, lančanom reakcijom, udarilo u drugo službeno vozilo. Policijski službenici su vrlo brzo uhvatili osobe koje su pobjegle iz autobusa i utvrdili da se radi o dvojici ilegalnih migranata, državljanima Sirije. U događaju, osim nastale materijalne štete, nema ozlijeđenih osoba – zaključuju iz MUP-a.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: MUP

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close