Medvjedi ušli u finale EBYSL-a!

Tena Brnad

Medveščakova Dvadesetka je u finalu juniorskog dijela natjecanja EBEL lige u kojoj je Medveščak sudjelovao prije ulaska u KHL, tzv. EBYSL-a!


Treća, odlučujuća utakmica odigrana je u MACovoj areni u Budimpešti, a u velikom dvoboju Medvjeda na obje strane leda, zagrebački su odigrali odličnu utakmicu, smanjili broj pogrešaka, nisu zaradili niti jedno isključenje, i uz izuzetno raspoloženog Ivana Ružića na vratima pogoci Luke Novaka i Luke Jarčova osigurali su pobjedu, a pogodak kapetana Ivana Jankovića u praznu mrežu potvrdio je prolaz u finale i maknuo svaku sumnju u pobjednika utakmice.

Opet ću reći, kao i na početku doigravanja, zar je netko sumnjao u nas? Zaslužili smo ovo, odigrali smo jako tešku seriju i sad tek očekujemo da će navijači doći napuniti Dom sportova. Cijelu utakmicu smo odlično odigrali, sve tri trećine,” izjavio je odmah nakon pobjede kapetan Janković.

S njime se složio i glavni trener Danijel Kolombo: “Bila je ovo jedna kvalitetna utakmica. Ovo je najčišća pobjeda koju smo ostvarili u jako dugo vremena i nitko nam ne može dati jednu za zamjerku na nju.”

Pročitajte više na dalje.com


Foto: dalje.com

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u