Scena

Medvedgradske glazbene večeri

Ljetnu kulturnu ponudu Zagreba i ove će godine upotpuniti Medvedgradske glazbene večeri koje od 16. do 18. srpnja dovode šest izvođača na tvrđavu.


Program otvaraju 16. srpnja Auguste nastupom na Akustika na vrhu kule, potom na velikoj sceni svira Pavel. Drugi dan na vrhu kule svira Dina Rizvić, a na glavnoj pozornici Detour, a Večeri će zatvoriti na kuli zatvoriti NLV (Nikol, Luka & Vedran), dok je velika scena rezervirana za izvođača iznenađenja, čije će ime biti objavljeno 18. lipnja.
Za program je u pretprodaju pušteno samo 250 ulaznica po koncertu, a cijena im je 70 kuna. Ulaznice za prve dvije večeri mogu se kupiti od 8. lipnja, a za treću večer od 19. lipnja, na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Nastupima na pretprogramu Akustika na vrhu kule, nastalim u suradnji s Muzika.hr, na vrhu Medvedgradske kule besplatno će moći uživati samo 30 dovoljnih brzih kupaca.
Uvedeno je i 20 paket ulaznica za sve tri večeri po cijeni od 190 kuna umjesto 220 kuna, a mogu se kupiti u razdoblju od 19. lipnja do 1. srpnja.

Nastupi na kuli počinu u 20 sati, a na glavnoj pozornici u 21 sat, dok je ulaz na Medvedgrad otvoren od 19 sati. U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u zatvorene prostore Medvedgrada.
Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić.


 

Tekst: muzika.hr
Foto: soundreport.files.wordpress.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close